Skip to main content

Services

Karosseri

Opbygning, reparation og overflytning af lad. Opbygning af trækkere og hydrauliske tip anlæg. Reparation af glasfiberkasser, bagdøre, og kølekasser. Reparation og montage af presenninger. Rustarbejde og rustforebyggelse. Container reparation forefaldende smedearbejde. Renovering af trailere-blokvogne-busser og specielle opbygninger.

Lastbil og trailer service

Syn af trailere, anhængere, lastvogne, busser og varevogne. Lovpligtig eftersyn på kraner lifte og hejselad. Hydraulik reparation, udskift af hydraulikslanger. Bremse og undervognsservice. Fejlsøgning og reparation af Lifte-kraner og hejselad.

Skader

Opgørelse og reparation af alle typer skader i tæt samarbejde med forsikring, taksator. Opretning samt udmåling af chassiser. Udskiftning af autoruder i samarbejde med leverandør. Afhentning/aflevering af trailere uden beregning ved aftale. Opgørelser af skader for selvforsikrede på fast timeløn.

Reservedelssalg

Disksalg af reservedele til alle trailer-anhænger og Lastbilmærker. Fra kvalitets godkendte leverandører. Salg af hydrauliske produkter og komponenter.